Vilkår

Vilkår Og Betingelser

Velkommen til Penge Rådgiver. Ved å gå inn på og bruke nettstedet vårt, samtykker du i å overholde og være bundet av følgende vilkår og betingelser. Vennligst les disse vilkårene nøye før du bruker nettstedet vårt.

Aksept av vilkår

Ved å gå inn på Penge Rådgiver samtykker du i å overholde disse brukervilkårene og alle gjeldende lover og regler. Hvis du ikke godtar noen del av disse vilkårene, er det forbudt for deg å bruke eller få tilgang til dette nettstedet.

Bruk av nettstedet

  1. Berettigelse: Du må være minst 18 år gammel for å bruke nettstedet vårt. Ved å bruke nettstedet vårt bekrefter og garanterer du at du er myndig nok til å inngå en bindende kontrakt.
  2. Lisens: Penge Rådgiver gir deg en begrenset, ikke-eksklusiv, ikke-overførbar og tilbakekallelig lisens til å bruke nettstedet vårt kun til personlig, ikke-kommersiell bruk.
  3. Forbudte aktiviteter: Du samtykker i å ikke bruke nettstedet vårt til ulovlige formål eller på noen måte som kan skade, deaktivere, overbelaste eller forringe nettstedet. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, opplasting eller overføring av materiale som inneholder virus eller annen skadelig kode.

 

Immaterielle rettigheter

Alt innhold på Penge Rådgiver, inkludert tekst, grafikk, logoer, bilder og programvare, tilhører Penge Rådgiver eller deres innholdsleverandører og er beskyttet av opphavsrett og andre lover om immaterielle rettigheter. Du kan ikke reprodusere, distribuere eller lage avledede verk fra noe innhold uten vår uttrykkelige skriftlige tillatelse.

Ansvarsfraskrivelse av garantier

Penge Rådgiver tilbyr nettstedet «som det er» og «som tilgjengelig». Vi gir ingen garantier, verken uttrykkelige eller underforståtte, med hensyn til driften eller tilgjengeligheten av nettstedet, eller informasjonen, innholdet og materialet som finnes på det. I den grad loven tillater det, fraskriver vi oss alle garantier, uttrykte eller underforståtte, inkludert, men ikke begrenset til, underforståtte garantier for salgbarhet og egnethet for et bestemt formål.

Begrensning av ansvar

Penge Rådgiver, dets styremedlemmer, ansatte eller agenter skal under ingen omstendigheter være ansvarlig for direkte, indirekte, tilfeldige, spesielle eller følgeskader som oppstår som følge av eller i forbindelse med din bruk av nettstedet. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, tap av fortjeneste, data eller andre immaterielle tap, selv om vi har blitt informert om muligheten for slike skader.

Skadesløsholdelse

Du samtykker i å holde Penge Rådgiver og dets tilknyttede selskaper, ledere, agenter og ansatte skadesløse fra ethvert krav eller krav, inkludert rimelige advokatsalærer, som oppstår som følge av din bruk av nettstedet, ditt brudd på disse vilkårene eller din krenkelse av immaterielle rettigheter eller andre rettigheter som tilhører en person eller enhet.

Endringer i vilkårene

Penge Rådgiver forbeholder seg retten til å endre disse bruksvilkårene når som helst uten forvarsel. Din fortsatte bruk av nettstedet etter eventuelle endringer utgjør din aksept av de nye vilkårene.

Gjeldende lov

Disse vilkårene skal reguleres av og tolkes i samsvar med norsk rett, uten hensyn til lovvalgsprinsipper.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om disse brukervilkårene, er du velkommen til å kontakte oss.

Takk for at du bruker Penge Rådgiver. Vi håper du finner våre ressurser verdifulle og informative.